Airkesmachine

Je hebt er misschien al iets over gehoord: de Airkesmachine van Micha Vandendriessche die Oudenaarde, Avelgem en Maarkedal doorkruist… Het concept is simpel, maar hartverwarmend: een muzikant die dorpelserenades brengt om mensen op te fleuren in deze donkere tijden. En dit brengt Micha binnenkort ook naar onze warme gemeente!

Ken je iemand die je een hart onder de riem wil steken? Of iemand die het gewoon eens verdient om muzikaal in de bloemetjes gezet te worden? Of gewoonweg, zomaar… Vraag dan een plaatje – van Will Tura tot Yevgueni - aan en Micha brengt jouw aangevraagde nummer en boodschap tot op de dorpel van jouw gekozen persoon!

De dorpelserenade gebeurt na het aanbellen coronaveilig op drie meter afstand. “Ik zing en speel op mijn keytar, een mix tussen gitaar en piano. Na het liedje is de kous niet af, hoor. Ik sta uiteraard open voor een gesprek. Die persoon kan zelf ook een serenade aanvragen of een persoonlijke boodschap cadeau doen. Dat film ik dan, en breng het naar de gelukkige. Onderweg fleur ik de mensen nog op met muziek uit de box van mijn airkesmobiel, ik heb er ook een megafoon op gemonteerd”, aldus Micha zelf.

Dit zijn de drie data waarop Micha de gemeente zal doorkruisen met zijn Airkesmobiel: zaterdag 17 april, dinsdag 20 april en zondag 2 mei. Via onderstaand websiteformulier kan je jouw dorpelserenade aanvragen.

Willy Sommers zong het al: ‘laat de zon in je hart’, en bij deze ook in het hart van anderen!

 


 

  • 1Huidige Contactgegevens aanvrager
  • 2 Contactgegevens bestemmeling
  • 3 Liedjeskeuze
  • 4 Boodschap
  • 5 Keuze moment
  • 6 Voltooid