×

Vacature: deskundige gemeentewerken

Voor vaste aanwerving en de aanleg van een wervingsreserve zijn we momenteel op zoek naar een Deskundige gemeentewerken (B1-B3 - voltijds - contractueel dienstverband)

Functie: De dienst gemeentewerken staat in voor het algemeen onderhoud van het openbaar domein (wegen, riolering, openbaar groen, begraafplaatsen) en de gemeentelijke gebouwen. Als deskundige binnen deze dienst ondersteun je het diensthoofd bij het beheer van de gemeentelijke infrastructuur en ben je o.a. verantwoordelijk voor de overheidsopdrachten van de dienst, voor het opvolgen van de werven van nutsmaatschappijen en voor de aanvragen voor signalisatievergunningen. 

Profiel: Om in aanmerking te komen voor deze functie dien je in het bezit te zijn van een bachelordiploma (of een daarmee gelijkgesteld diploma) bij voorkeur in een technische richting of met grote interesse voor bouwkunde en openbare werken. 

Aanbod: Je komt terecht in een boeiende voltijdse job in contractueel dienstverband volgens de salarisschaal B1-B3 (geïndexeerd brutojaarsalaris in een voltijdse functie: min. 34.598 euro – max. 58.297 euro). Je salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, vergoeding openbaar vervoer voor woon- werkverkeer, een fietsvergoeding, een gunstige verlofregeling (35 dagen per jaar (voltijds)), mogelijkheid tot fietslease en mogelijkheid tot vorming en bijscholing. Je wordt tewerkgesteld in een stabiele en aangename werkomgeving met aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Meer informatie over de functie, de selectieprocedure en het inschrijvingsformulier vind je in de informatiebrochure op www.jobsolutions.be of kan je opvragen bij Julie Morbée, julie@assolutions.be of 09 389 69 97. 

Solliciteren kan tot uiterlijk 14 februari 2023. Dit kan zowel online via www.jobsolutions.be/register/14290-31, als per post aan de hand van het inschrijvingsformulier t.a.v. Julie Morbée, A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Kruisem (datum poststempel of e-sollicitatie telt). Gelieve als bijlage bij je sollicitatie je cv, motivatiebrief, kopie van je bachelordiploma en een kopie van het uittreksel van je strafregister (max. 3 maand oud) te voegen. 

Alle info over openstaande vacatures kan je vinden op: https://www.kluisbergen.be/ondernemen-werk-en-economie/werk/openstaande-vacatures