X

GEPLANDE WATERONDERBREKING | op 26/9 zal er tussen 8u30 en 15u geen leidingwater zijn in de volgende straten: Driesstraat, Stooktestraat, Neerhofstraat, Dalstraat, Kapoenstraat, Pladutse, Walkenaarsweg, Korte Keerstraat, Bruggestraat. http://werken.farys.be .

In de kijker

  • Lenny & De Wespen - De Brug 20/10/18
  • Dag van de trage weg - zondag 21/10/18
  • Speelpleinwerking herfstvakantie
  • Structureel onderhoud N36 Kluisbergen - Ronse Baan
Lenny & De Wespen - De Brug 20/10/18
LENNY & DE WESPEN kwamen begin 2017 terug met de cd ZIN. Die plaat werd goed onthaald en de singles "Jij", "Einde van de rit" en "Hey Marie" draaiden maanden mee op de radio.
Dag van de trage weg - zondag 21/10/18
Tijdens het weekend van 20 en 21 oktober vindt in gans België terug de Dag van de Trage Weg plaats. Dan gaan over heel België heel wat wandelingen door In Kluisbergen doen we uiteraard ook mee, ditmaal met een gegidste trage wegen-wandeling doorheen de mooiste plekjes van Ruien,
Speelpleinwerking herfstvakantie
Vanaf maandag 17 september vanaf 7u00 kan er ingeschreven worden voor de speelpleinwerking in de herfstvakantie die volledig in het thema van HALLOWEEN staat.
Structureel onderhoud N36 Kluisbergen - Ronse Baan
Het Agentschap Wegen en Verkeer start op maandag 17 september met het structureel onderhoud aan de N36 - Ronse Baan De werken lopen vanaf de Parklaan tot de Ronde Van Vlaanderenstraat.

Terugblik

Alle albums