Printvriendelijke versie

Vacature arbieder dienst gemeentewerken (m/v/x)

Voor de dienst gemeentewerken zijn wij op zoek naar arbeiders (m/v/x).

Functie

Als arbeider op de dienst gemeentewerken sta je in voor het onderhoud en het uitvoeren van werkzaamheden aan de gemeentelijke en OCMW infrastructuur, het gemeentelijke en OCMW domein, patrimonium en de groenvoorzieningen. Je biedt logistieke ondersteuning ten behoeve van evenementen en organisaties op het grondgebied.

Profiel

Je bent een gemotiveerde en dynamische collega, die zich flexibel opstelt. Je bent plichtsbewust en vriendelijk, je signaleert proactief problemen en je werkt mee aan het vinden van kwalitatieve oplossingen. Weekendwerk schrikt jou niet af.

Aanbod

De gemeente biedt je een voltijds contractuele functie met verloning op D1-D3 niveau. Daar bovenop komen extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, 2de pensioenpijler, hospitalisatieverzekering en een aantrekkelijke vakantieregeling

INTERESSE?

Meer informatie en het inschrijvingsformulier vind je in de informatiebrochure op www.assolutions.be/jobs of kan je opvragen bij Julie Morbée, julie@assolutions.be of 09 389 69 97.

Solliciteren kan tot uiterlijk 23 juli 2019. Dit kan zowel online via https://www.jobsolutions.be/register/3992 als per post aan de hand van het inschrijvingsformulier, t.a.v. Julie Morbée, A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750
Zingem (datum poststempel of e-sollicitatie telt).Terug naar alle nieuws