Tussenkomst gemeente abonnement De Lijn

De gemeente Kluisbergen heeft met De Lijn een overeenkomst gesloten voor haar inwoners tot en met 18 jaar. Zij krijgen 20 % korting op de Buzzy Pazz. De korting wordt automatisch afgetrokken van de kostprijs.

Haal een attest af bij de dienst burgerzaken van de gemeente. Met dit ingevuld document en je identiteitskaart stap je naar een Lijnwinkel in Oost-Vlaanderen. De mobiele Lijnwinkel komt regelmatig langs in Oudenaarde, Ronse,… en ook daar kan je een abonnement aankopen. Voor de adressen en data mobiele Lijnwinkel, surf naar www.delijn.be> contact > Lijnwinkels in Oost-Vlaanderen.

Je kan ook het attest samen met een kopie van je identiteitskaart opsturen naar De Lijn Oost-Vlaanderen, dienst abonnementen, Brusselsesteenweg 361, 9050 Gentbrugge. Even later ontvang je dan een overschrijving voor het resterende bedrag. Zodra het bedrag gestort is, wordt het abonnement opgestuurd.

Een abonnement met gemeentekorting kan niet online worden aangekocht.

Wanneer je huidig abonnement bijna vervalt, zal je automatisch een overschrijvingsformulier ontvangen voor de totale kostprijs van een Buzzy Pazz. Heb je echter recht op de gemeentekorting, haal dan vóór je je abonnement verlengt een attest voor gemeentekorting af op het gemeentehuis.

Meer info op  link hieronder

Subsidie voor abonnementen bij de Vlaamse Vervoersmaatschappij 'De Lijn'Terug naar alle nieuws