Inspiratiedag ‘Paard in het Landschap’ 13 oktober 2019

Wil je als Oost-Vlaamse paardenhouder weten hoe kleine landschapselementen zoals hagen, heggen of houtkanten, een poel of goed graslandbeheer niet alleen het omringende landschap en de natuur, maar ook het welzijn van je paarden ten goed komt? Ben je benieuwd naar de ervaringen van enkele Oost-Vlaamse paardenhouders die al een aantal van deze elementen toepasten op hun paardenweiden?

Schrijf je dan in voor de inspiratiedag ‘Paard in het Landschap’ op 13 oktober 2019 en verwacht je aan een dag vol goede ideeën en interessante tips!

We starten en eindigen de busrondrit aan P+R The Loop/Expo in Gent en bezoeken die dag een aantal voorbeeldprojecten in Brakel, Destelbergen en Maldegem.

Programma:

9u30      Vertrek bus aan P+R The Loop Expo te Gent

10u30    Terreinbezoek Brakel

12u00    Lunch  (zelf mee te brengen)

13u30    Terreinbezoek Destelbergen en Maldegem

17u30    Napraten met een drankje

18u30 – 19u00 Aankomst bus P+R The Loop Expo te Gent

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dit kan nog tot 7/10/2019  via het online inschrijvingsformulier op de websites www.rlva.be, www.rlsd.be of www.rlm.be.

tn_paard

[Het project 'Paard in het Landschap' is een plattelandsontwikkelingsproject (PDPO) van de drie Oost-Vlaamse regionale landschappen Vlaamse Ardennen, Meetjesland en Schelde-Durme. Het project loopt van november 2018 tot april 2021 en geniet financiële steun van Europa (ELFPO - Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling), Vlaanderen en de Provincie Oost-Vlaanderen.]Terug naar alle nieuws