Printvriendelijke versie

Elektrisch autodelen nu ook in Kluisbergen!

Staat jouw (tweede) wagen eigenlijk het grootste deel van de tijd stil? Dan is autodelen vast goedkoper en gemakkelijker voor jou. Een auto enkel wanneer je die nodig hebt.

Vanaf nu kan je ook in onze gemeente een deelauto vinden met steun van het Vlaams gewest. In het kader van de klimaatambities van de gemeente wordt bovendien bewust gekozen om enkel met elektrische voertuigen te werken. Je vind de standplaats van de elektrische deelwagen (Renault Zoë) op het Stationsplein (Bloemenlaan). 

Eenvoudig en kostenbesparend

Om gebruik te kunnen maken van de elektrische deelwagens van Valckenier Share dien je je enkel te registeren bij het deelsysteem en daarbij een geldig rijbewijs voor te leggen. En wat straffer is: er zijn geen instapkosten of abonnementskosten verbonden aan het systeem! Als gebruiker betaal je enkel voor het effectief gebruik van de deelwagens. Ook handig: je kan de auto weken vooraf reserveren of op het moment dat je die nodig hebt.

Infosessie in september

De gemeentelijke infosessie voor inwoners zal plaatsvinden op 8 september 2020 om 19u00 in zaal De Brug, Brugzavel 25C te 9690 Kluisbergen. Op dat infomoment wordt het gebruik van de wagens van Valckenier Share uitgelegd en kan je vrijblijvend een testrit maken. In afwachting van deze infosessie tonen enkele filmpjes op de website www.valckeniershare.be hoe eenvoudig het is om je te registeren en een wagen te reserveren.

Meer info: www.kluisbergen.be/autodelen

autodelen
Klik om te vergroten


Terug naar alle nieuws