Printvriendelijke versie

Réveil 2020

Réveil 2020

Op zondag 1 november neemt Kluisbergen opnieuw deel aan Réveil. VZW Réveil moedigt artiesten aan om 1 november nieuw leven in te blazen. Muzikanten, fanfares, dichters en verhalenvertellers dompelen hun lokale begraafplaats onder in een warme gloed van ingetogen muziek, poëzie en lokale levensverhalen. Zo is Réveil een eerbetoon aan de wortels van elke gemeente. Met het diepste respect voor elke overtuiging.

Voor deze derde editie hebben we gekozen voor de begraafplaats van Zulzeke.

Omwille van corona verloopt de organisatie enigszins anders dan gewoonlijk. Réveil zal plaatsvinden in de kerk om 17u, maar we benadrukken dat het hier geen religieuze dienst betreft. Het is een pluralistisch herdenkingsmoment met muziek, verhalen en poëzie. Na afloop kunt u uiteraard wel de begraafplaats bezoeken.

Voor Réveil moet je deze keer ook reserveren. Dat kan via https://kluisbergen.bibliotheek.be/formulier/reservatie-reveil-2020

Réveil Kluisbergen is een initiatief van de Koninklijke Harmonie Vlaamse Ardennen en Erfdeel Kluisbergen, in samenwerking met de Kunstacademie, afdeling Woord.

LOGO met cirkel zwart
Klik om te vergrotenTerug naar alle nieuws