Printvriendelijke versie

Coronabon: oproep handelaars

Coronabon: oproep handelaars

Ter ondersteuning van de kwetsbare groepen in onze samenleving heeft het gemeentebestuur de ‘Coronabon’ in het leven geroepen. Om deze actie te laten slagen, hebben we natuurlijk jouw hulp als handelaar nodig!

Wat houdt de Coronabon nu juist in?

Iedere persoon in een kwetsbare situatie krijgt van de gemeente twee Coronabonnen van 10 euro, alsook ieder gezinslid van die persoon. Zij kunnen deze bonnen dan spenderen bij de aangesloten lokale handelaars. Deze bonnen zullen geldig zijn vanaf 1 januari 2021 tot en met 31 december 2021.

Wat houdt dit in voor de handelaars?

Personen kunnen betalen met de Coronabon, waarna jullie deze bonnen dan maandelijks kunnen inleveren bij het gemeentebestuur. De waarde van deze bonnen wordt dan gestort op jullie rekening. Er wordt dus geen financiële bijdrage verwacht van de handelaars! Alle handelszaken op het grondgebied van Kluisbergen komen in aanmerking. 

Wens je jouw handelszaak aan te sluiten bij dit project, stuur dan een mailtje naar info@kluisbergen.be. Er wort een lijst gepubliceerd met alle deelnemende handelaars waar de bonnen gebruikt kunnen worden. Meer informatie vind je in dit reglement.

Help je ook mee? Top! En vooral: bedankt!

Aan de gezinnen die vermoeden in aanmerking te komen voor de Coronabonnen vragen we nog even geduld uit te oefenen. In de volgende editie van het maandblad geven we hierover meer informatie.