Printvriendelijke versie

Kalender zaal De Brug

Kalender 2017-2018

 za 20/10 - Lennie en de Wespen

20.15 u stipt - inkom: 10,00 € (-18: 5,00 €)

LENNY & DE WESPEN kwamen begin 2017 terug met de cd ZIN.
Die plaat werd goed onthaald en de singles "Jij", "Einde van de rit" en "Hey Marie" draaiden maanden mee op de radio.

Dat de groep intussen weer stevig op dreef is, bewijst de release van hun nieuw album INSTANT/NOSTALGIA dit najaar. Het wordt een 'trip down memory lane', maar gaat ook over het hier en nu. Zanger Lennaert Maes kijkt achterom naar wat was, maar observeert tegelijk de wereld om zich heen, die sneller draait dan ooit tevoren.

met: Lennaert Maes: zang en gitaar / Steven Vervaet: toetsen en elektrische gitaar / Andries Boone: mandoline, viool, elektrische tenorgitaar en toetsen / Mathias Moors: bas / Bert Huysentruyt: drums en percussie

www.lennyendewespen.be

_____

vr 30/11 - Pieter Serrien "Elke dag angst" - Lezeing

_____

vr 7, za 8 en zo 9/12 - Het Warmste Weekend van Kluisbergen

In oktober vorig jaar werden door de Cultuur-, Milieu-, Jeugd- en Sportdienst en in samenwerking met heel wat Kluisbergense verenigingen een aantal activiteiten georganiseerd waarvan de opbrengsten geschonken werden aan Kom op tegen Kanker.

Ook dit jaar willen we ons inspannen voor dit goede doel en nog wel met een volledig weekend !

We geven alvast mee dat er op vrijdagavond, zaterdag en zondag een hele resem muziekoptredens op het programma staan (reeds een 20-tal muziekgroepen), een run op zaterdagnamiddag, een jeugdfuif zaterdagavond, een begeleide fietstocht op zondagvoormiddag, en nog heel wat andere animatie. 

De Kluisbergense verenigingen krijgen opnieuw de kans om hieraan mee te werken en zullen worden uitgenodigd op een infovergadering.

Noteer dus zeker en vast dit weekend met stip in je agenda !!!