Printvriendelijke versie

FEEL THE MOON – vrijdag 24 november 2017 – DE BRUG

Feel The Moon is de nieuwe naam voor een rockband uit de Vlaamse Ardennen, ontstaan uit de assen van de covergroep "Algoe Kadull". Feelthemoon2
De groep besliste in 2016 om naast covers (die vooral eigenzinnige interpretaties zijn van een aantal bekende nummers, zoals "These boots are made for walking" en “Take a walk on the wild side"), ook een tiental eigen nummers te creëren.  
Zo ontstond "Feel the Moon" en hun nummers, met teksten van de hand van Patrick Delfosse en muziek van Jo Nachtergaele, zijn levensverhalen, die dikwijls een boodschap of levensles meegeven en waarbij een zekere vorm van maatschappijkritiek niet gespaard wordt. Dit alles wordt overgoten met een stevige portie rock-and-roll, en zal zeker door het publiek gesmaakt worden.

Met Jo Nachtergaele (ja, inderdaad, de pa van de burgemeester van Maarkedal en 25 jaar lang gitarist van de "PDM Big Band" uit Oudenaarde) op lead guitar, Patrick Ingels (rythm guitar en harmonica), bassist Bert De Clippel , Nico Steenkiste (drums) en Patrick Delfosse aan de micro belooft het een rockende avond te worden.
Samen hebben ze als motto "we geven er een lap op" en wie op vrijdag 24 november komt kijken (en luisteren), zal het zeker geweten hebben !

DE BRUG - vrijdag 24 NOVEMBER 2017 – 20.15 uur STIPT
Kaarten : € 10,00 (-18 : € 5,00)
Info & reservaties :  cultuur@kluisbergen.be – 055/231619