Printvriendelijke versie

Bespaar 20% op je energiefactuur!

Dankzij de groepsaankoop dak- en spouwmuurisolatie i.s.m. onze gemeentetn_groepsaankoop dak en spouwmuurisolatie

Energie wordt steeds duurder. Om de prijsstijgingen te coun­teren en tegelijk de opwarming van de aarde tegen te gaan, is investeren in energiebesparende maatregelen een verstandi­ge zet. SOLVA organiseert daarom een groepsaankoop voor dak- en spouwmuurisolatie in samenwerking met onze gemeente en vzw BEA. Door deze samenaan­koop worden scherpere prijzen afgedwongen en een goede kwaliteit gegarandeerd.

Aangezien elk huis zijn eigen unieke structuur heeft, komt een professional langs bij de deelnemer voor het bekijken van de woning. Deze maakt vervolgens een offerte op maat van de woning voor dak- of spouwmuurisolatie of beide. Ten gevolge van de groepsactie is elke offerte kwalitatief, scherp van prijs én gecheckt op correctheid door het onafhankelijke studiebureau Zero Emission Solutions.

Als de deelnemer uiteindelijk tevreden is met de offerte, gaan de werken van start. Vzw BEA volgt samen met Zero Emission Solutions de uitvoe­ring van de maatregel(en) op.

De actie loopt van 01.02.18 tot en met 31.12.18. Schrijf je in op www.energiegroepsaankoop.be/gebouwschil

Infosessies

Er worden infosessies georganiseerd in de deelnemende gemeenten. Schrijf je hier in voor de infosessie.Terug naar alle nieuws