Printvriendelijke versie

Vacature deskundige HRM

Voor een uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar (m/v) Deskundige HRM - Contractueel - halftijds - B1-B3

Functie

Als deskundige HRM bied je ondersteuning aan de afdeling Interne Zaken en meer bepaald inzake HRM.

Je staat in voor de uitbouw en de opvolging van een modern, consistent en geïntegreerd beleid inzake HRM:

  • Opvolgen en uitvoeren van de personeelsadministratie en tijdsregistratie met het oog op een correcte en efficiënte loonadministratie.
  • Beheer van dossiers met betrekking tot personeelszaken, zoals hospitalisatieverzekering, sociale documenten, arbeidsongevallen, ziektekrediet, verlofberekening, …
  • Toepassen van een correcte uitvoering van de rechtspositieregeling, het arbeidsreglement, de deontologische code en andere wet- en regelgeving.
  • Beheer en opvolging van aanwervings- en bevorderingsprocedures en interne mobiliteit.
  • Verzamelen en invullen van noodzakelijke documenten.
  • Opvolging van tewerkstellingsprojecten en subsidiestromen.
  • Opvolging van de administratie rond het lokaal vakbondsoverleg.
  • Opvolging van verzekeringscontracten (brandverzekering, verzekering wagenpark,…)

Profiel

Je bent een echte teamplayer, die zijn medewerkers opvolgt en motiveert. Je bent loyaal en integer en zorgt dat de doelstellingen worden gerealiseerd. Je beschikt over een bachelor diploma of gelijkwaardig.

Aanbod

De gemeente biedt je een deeltijdse contractuele functie met verloning op B1-B3 niveau. Hierbovenop komen extra legale voordelen zoals maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.
Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je ten volle te ontplooien binnen een omgeving waar er aandacht is voor een gezonde werk-leven balans.

Interesse

Meer informatie en het inschrijvingsformulier vind je in de informatiebrochure op www.assolutions.be/jobs of kan je opvragen bij A&S Solutions via jobs@assolutions.be.

Solliciteren

Soliciteren kan tot uiterlijk dinsdag 24 april 2018. Dit kan zowel online via www.assolutions.be/jobs als per post aan de hand van het inschrijvingsformulier, t.a.v. A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Zingem (datum poststempel of e-sollicitatie telt).Terug naar alle nieuws