Printvriendelijke versie

Siertuinenwedstrijd 2018

Het is weer zover… Met de start van de lente komt in dit blad ook steevast terug de oproep naar onze inwoners om deel te nemen aan onze Siertuinenwedstrijd.

Met deze wedstrijd willen we de Kluisbergenaren nog meer stimuleren om hun tuinen en voortuinen eens extra in de kijker te zetten en op die manier het aanzicht van onze gemeente nog kleurrijker en aangenamer te maken.

We weten wel dat het niet in de eerste plaats om de prijzen te doen is, want wie graag tuiniert, doet dat met plezier het hele jaar door, mét of zonder prijzen.

Maar het is natuurlijk aardig meegenomen als je naast het tuinierplezier ook nog een prijs in de wacht kan slepen.

Elk jaar voorziet het gemeentebestuur voor elke laureaat van elke categorie een enveloppe met 100 euro cash en voor de tweede, derde, vierde en vijfde plaatsen, zijn er aankoopbonnen die bij de lokale tuincentra kunnen ingewisseld worden.
De prijzen worden overhandigd tijdens een receptie, waarop alle deelnemers worden uitgenodigd.

Eind juni en eind augustus doet de jury haar “ronde” om de deelnemende tuinen te keuren.

Om in te schrijven voor de SIERTUINENWEDSTRIJD, hoef je enkel onderstaand strookje in te vullen en te bezorgen op de Dienst Toerisme & Cultuur (Marleen Depraetere), Parklaan 16 (gemeentehuis) - tel. 055/231619 – email : marleen.depraetere@kluisbergen.be.

Vergeet zeker niet de gewenste categorie aan te duiden en zorg ervoor dat je bloembakken, tuin of voortuin zichtbaar zijn van op de openbare weg. 

Inschrijven kan tot en met 15 juni.Terug naar alle nieuws