Printvriendelijke versie

Eénmalige inzameling landbouwfolie

Op dinsdag 3 en woensdag 4 juli 2018 van 08.30u tot 15.30u wordt, naar jaarlijkse gewoonte, een éénmalige inzameling georganiseerd van landbouwfolie. Het betreft de inzameling van plastiekfolie afkomstig van landbouwkundige bedrijfsactiviteiten, namelijk folie van silo’s, afdekfolie van grond en gewassen, ...

De inzameling zal opnieuw via de aangepaste procedure verlopen. Hierna vindt u de te volgen richtlijnen:

  • De landbouwfolie en zakken krimpfolie dienen door u afgeleverd worden aan de loods van de technische dienst in de Berchemstraat 55A te 9690 Kluisbergen op de afgesproken datum en uur (op voorhand inschrijven a.u.b.).
  • De krimp- of stretchfolie (van ronde balen) dient afzonderlijk aangeboden te worden in de speciale 400 liter zakken die u op voorhand gratis kan afhalen op de milieudienst (Berchemstraat 55A).
  • Alle aangeboden folie (kuilfolie, kunstmestzakken, veevoederzakken en kalvermelkzakken) moet bezemschoon zijn. D.w.z. dat eventuele kluiten aarde, stenen, … dienen verwijderd te worden vóór de aflevering bij onze diensten.
  • Netten, autobanden, bigbags, harde kunststoffen en niet gesorteerde landbouw- en krimpfolie worden niet aangenomen.
  • Om de inzameling te spreiden en vlot te laten verlopen vragen wij u om u op voorhand in te schrijven. De datum en het uur waarop u wenst aan te leveren kan u dan afspreken met de gemeentelijke milieudienst (Ann Taghon op 055/23 16 43 of milieu@kluisbergen.be).


Terug naar alle nieuws