Printvriendelijke versie

Jumelageactiviteit met Guînes op zondag 2 septepmber

Jaarlijks wordt beurtelings een jumelageactiviteit georganiseerd; het ene jaar door onze zustergemeente Guînes, het andere jaar is het dan weer de beurt aan Kluisbergen om een leuke dag in elkaar te boksen.

Vorig jaar hadden onze vrienden uit Guînes voor ons een interessante uitstap naar Lens en Oignies in petto.

Voor dit jaar stellen wij voor om onze jumelagevrienden nog eens mee te nemen naar Ruien Feeste en dit op zondag 2 september.

In de voormiddag wordt een geleid bezoek gebracht aan de tentoonstelling over de Centrale.

Daarna gaan we ‘s middags in de tent op het Ruienplein met z’n allen smullen van beenhesp met groenten en kroketten, om dan in de namiddag vol energie deel te kunnen nemen aan de Sprokkeltocht.

Het wordt dus een mooi gevuld programma, waarbij Kluisbergenaren en Guînois terug de banden wat kunnen aantrekken en samen een gezellige dag kunnen beleven.

Wie wil deelnemen aan deze jumelageactiviteit, schrijft hiervoor € 20,00 per persoon over op rekeningnummer BE 25 0014 1405 4882 van Comité voor Toerisme Kluisbergen.

We zijn ons ervan bewust dat er niet zo heel veel tijd rest om in te schrijven, dus vragen we om onderstaand strookje zo snel mogelijk te bezorgen aan Marleen Depraetere.

Contact en info : Dienst Toerisme & Cultuur  –  Parklaan 16 – 055/231619 – marleen.depraetere@kluisbergen.be

Downloads

Inschrijvingsstrookje (pdf, 168.4 kB)Terug naar alle nieuws