Printvriendelijke versie

Gratis Buzzy Pazz maandabonnement

Voor het eerst naar het secundair onderwijs? Het schooljaar start goed met een gratis Buzzy Pazz maandabonnement!

Jongeren die in september de overstap maken van het lager naar secundair onderwijs ontvangen in de zomervakantie een gratis Buzzy Pazz maandabonnement om in september het openbaar vervoer uit te proberen.

Ben je geboren in 2006 en heb je geen Lijnabonnement dat geldig is van 1 tot en met 30 september, dan ontvang je automatisch het gratis maandabonnement. Jongeren van een ander geboortejaar die in september ook de overstap naar het middelbaar onderwijs maken, kunnen een gratis maandabonnement aanvragen: bezorg dan je inschrijfbewijs secundair onderwijs aan de dienst abonnementen van De Lijn (abonnementen@delijn.be).

Heb je na een maand proberen gemerkt hoe makkelijk het is om met de bus of tram naar school te gaan, dan kan je een abonnement nemen dat ingaat op 1 oktober.

Ben je nog 11 jaar op de startdatum van je jaarabonnement? Dan betaal je slechts € 53!

Een Buzzy Pazz jaarabonnement voor 12-24 jarigen kost € 209. Zijn er 2 of meer kinderen in je gezin die een Lijnabonnement aankopen, dan krijg je gezinskorting op voorwaarde dat de abonnementen dezelfde geldigheidsperiode (startdatum + looptijd) hebben. Hou hiermee rekening als je broers/zussen een Buzzy Pazz nodig hebben vanaf september!

Bij de gezinskorting kost het 2e jaarabonnement 20% minder en het 3e jaarabonnement kost slechts
€ 53!

Dankzij de tussenkomst van het gemeentebestuur ontvangen jongeren tot en met 18 jaar 20% korting op hun Buzzy Pazz abonnement (niet op VG- en VT-abonnementen).

Wil je gebruik maken van de gemeentelijke tussenkomst? Haal dan het attest voor gemeentekorting af bij de dienst burgerzaken vooraleer je abonnement bij De Lijn aan te kopen.

Alle info over abonnementen en Mobib-kaart vind je op https://www.delijn.be/nl/vervoerbewijzen/abonnementen/buzzy-pazz.htmlTerug naar alle nieuws