Printvriendelijke versie

Zitdag aangiften personenbelasting 2019

De zitdag is VOLZET:  U kan elke werkdag in mei van 9u tot 12u en in juni van 9u tot 15u terecht in het belastingkantoor te Oudenaarde (Marlboroughlaan 4)

Enkel nog op afspraak !

De gemeente Kluisbergen organiseert op donderdag 23 mei 2019 (tussen 13u en 16u) een zitdag in samenwerking met de FOD Financiën voor het invullen van de aangiften personenbelasting aanslagjaar 2019 (inkomstenjaar 2018).

Deze zitdag zal plaatsvinden op volgende locatie :

  • Raadszaal Gemeentehuis, Parklaan 16 te 9690 Kluisbergen

Wenst U uw aangifte te laten invullen? Contacteer de gemeente voor een afspraak. U kan dit op de volgende manieren doen :

  • Telefonisch op het nummer 055 23 16 30
  • mailen naar kathy.vansteenbrugge@kluisbergen.be

Er wordt u een tijdstip medegedeeld wanneer u kan langskomen.

De plaatsen zijn beperkt, leg tijdig je afspraak vast!

OPGELET :  

· ZONDER AFSPRAAK word je NIET geholpen op de gemeentelijke zitdag.

· 1 AANGIFTE is 1 AFSPRAAK – wenst U meerdere aangiften te laten invullen dan zal U evenveel afspraken dienen te vragen.

· aangiften van zelfstandigen worden niet ingevuld.

U kan niet langskomen of er zijn geen plaatsen meer?

U kan zelf uw aangifte invullen via : www.taxonweb.be  (met uw identiteitskaart en pincode of via de app ITSME).

U kan tevens elke werkdag in mei van 9u tot 12u en in juni van 9u tot 15u terecht in het belastingkantoor te Oudenaarde (Marlboroughlaan 4).

U heeft uw aangifte (nog) niet ontvangen?

Maak gerust een afspraak, U dient op de zitdag wel uw identiteitskaart mee te brengen.

U ontvangt een voorstel van vereenvoudigde aangifte?

Indien u meent dat uw voorstel van vereenvoudigde aangifte niet correct is kan U, mits het maken van een afspraak, eveneens terecht op de zitdag. 

Is het voorstel van vereenvoudigde aangifte correct dan dient u niets te ondernemen.

Wat breng ik mee?

Uw identiteitskaart en de identiteitskaart(en) van de perso(o)n(en) waarvoor U eveneens een afspraak heeft gevraagd, uw inkomstenfiches en uw attesten (hypothecaire lening, levensverzekering, kinderopvang,…).

Ik heb bijkomende vragen en/of wens extra advies?

Tijdens de zitdag is de hulp beperkt tot het invullen van de aangifte. Er wordt geen extra advies, geen vergelijkingen met andere aanslagjaren, … gemaakt, dit om de vlotte werking van de zitdagen niet in het gedrang te brengen. Voor dit soort vragen kan U elke werkdag (van 9u tot 12u) terecht in uw lokaal belastingkantoor (Marlboroughlaan 4 te Oudenaarde) of bij het Contact Center van de FOD Financiën (0257.25757 – van 8u tot 17u).

Wist je dat…?

  • Wist je dat Tax-on-web (www.taxonweb.be) sneller en gemakkelijker is dan een papieren aangifte?
    Je aangifte is voor een groot deel al vooraf ingevuld, je hebt geen postzegel nodig en je hebt langer de tijd om je aangifte in te dienen.
  • Wist je dat je kans op fouten verkleint door je aangifte in te dienen via Tax-on-web? Een aantal gegevens zijn immers al vooraf ingevuld, veel voorkomende fouten worden aangeduid en je kunt gebruikmaken van wizards


Terug naar alle nieuws