Printvriendelijke versie

Vacature administratief medewerker dienst burgerzaken (niveau C), contract bepaalde duur (1 jaar)

De gemeente Kluisbergen is dringend op zoek naar:

Een administratief medewerker dienst burgerzaken (niveau C), contract bepaalde duur (1 jaar)

Het gemeentebestuur Kluisbergen wenst over te gaan tot de aanwerving van een voltijds administratief medewerker (niveau C) voor de dienst burgerzaken en dit in een contract van bepaalde duur (1 jaar), voor onmiddellijke indiensttreding

Functie-inhoud:

Als administratief medewerker burgerzaken sta je in voor een efficiënte dienstverlening aan de inwoners m.b.t. de aangelegenheden van burgerlijke stand en bevolking, zoals bv. afleveren van elektronische identiteitskaarten, rijbewijzen, reispassen, attesten en uittreksels, en andere documenten die afgeleverd worden door de dienst met betrekking tot bevolking en burgerlijke stand. Je staat burgers op een professionele en klantgerichte wijze te woord en draagt discretie hoog in het vaandel.

Zo verstrek je bijv. informatie en verwerk je vragen aan/voor burgers over materies die te maken hebben met identiteitskaarten, adreswijzigingen, rijbewijzen, reispaspoorten, …

Je werkt als dossierbeheerder waarbij je de toepasselijke wetgeving respecteert en stipt zelfstandig jouw dossiers afhandelt

Je staat de ambtenaar van burgerlijke stand bij bij het voltrekken van huwelijken op weekdagen en op zaterdagvoormiddag (beurt-rol)

Je engageert je ook in een team waarbinnen je je flexibel opstelt.

Profiel:

Je hebt een diploma van secundair onderwijs of gelijkgesteld.

Je bezit administratieve vaardigheden.

Je kan zelfstandig werken maar bent ook een teamspeler.

Vaardigheden

Communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling

Nauwkeurig werken

Planningsvaardigheden

Wetten, reglementen en voorschriften je snel eigen kunnen maken en interpreteren

Attitude

Tact en discretie

Bereidheid tot bijscholing

Initiatief nemen

Klantvriendelijke ingesteldheid

Aanbod

Een boeiend en gevarieerd takenpakket, verloning op C1-C3 niveau aangevuld met maaltijdcheques (8 euro), haard-of standplaatsvergoeding, fietsvergoeding, tussenkomst in openbaar vervoer, aanvullende pensioenpijler.

Verloning volgens barema C1 - C3. Je bruto beginsalaris (zonder relevante anciënniteit, in een voltijdse functie, geïndexeerd) bedraagt € 1927,37 bruto per maand. Relevante ervaring kan eventueel in aanmerking genomen worden voor de berekening van de geldelijke anciënniteit.

Voor verdere inlichtingen kan contact opgenomen worden met de algemeen directeur, mevr. Lotje Demedts (lotje.demedts@kluisbergen.be of  055/23.16.15).

Geïnteresseerden kunnen zich schriftelijk kandidaat stellen en dit vóór 24 mei 2019.

Kandidaturen dienen opgestuurd te worden naar onderstaand adres:

Gemeentebestuur Kluisbergen

College van burgemeester en schepenen

Parklaan 16

9690 Kluisbergen

Of kunnen gemaild worden naar: kristel.peyskens@kluisbergen.beTerug naar alle nieuws