×

Film in De Brug op 15 maart!

Op 15 maart zullen wij opnieuw een filmdag organiseren in De Brug.

Rocketman om 17u00  

Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de bioscoopfilm Rocketman, een musikaal fantasieverhaal gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur.

Rango om 20u00

Rango gaat over de iets wat gekke hagedis Rango (Depp), die ervan overtuigd is dat hij een cowboy is. Hij besluit om op avontuur te gaan om zichzelf te leren kennen, omdat hij eigenlijk wel eens wat anders wil dan het leventje wat hij nu leidt. Rango ontmoet al snel veel andere diertjes, waaronder een andere hagedis (Fisher). Deze diertjes zorgen er al snel voor dat het avontuur van Rango anders verloopt, dan dat hij had gepland.

De inkom is voor beide films gratis. Uiteraard kan er na beide films een drankje genuttigd worden in de gezellige bar van 'De Brug'. 
Iedereen is welkom, breng dus gerust je buur, familie of beste vriend mee naar dit gezellig samenzijn!