×

Koesterweek 2023

De koesterweek gaat in 2023 door van 8 tot 15 december. Deze week is een hartverwarmend initiatief van Berrefonds vzw. Elk jaar roept deze organisatie iedereen op om zijn of haar hart te tonen voor gezinnen met verdriet voor een kind* dat niet meer is. Want iedereen kent wel iemand die een kind verloor en samen kunnen we al deze gezinnen echt een hart onder de riem steken door te tonen dat we hun verdriet zien en dat kindjes* niet worden vergeten. 

Gemeente Kluisbergen is een koestergemeente en om dit wat meer kracht bij te zetten organiseren wij dit jaar een moment waarop ouders, familie en vrienden welkom zijn om samen eens extra stil te staan bij diegene die gemist worden. We doen dit met een creatieve workshop waarbij we een mooi, symbolisch aandenken zullen maken waarin de naam van de overledene verwerkt wordt.  

Nadien zullen we een kleine wandeling doen (bij mooi weer) naar de plaats in onze gemeente die we zullen inrichten als ‘Koesterplek’. In deze boom is iedereen vrij om zijn/haar creatieve gedenkstuk op te hangen. 

Iedereen die hier nood aan heeft, is welkom op 15 december om 17u00 aan De Brug (Brugzavel 25) om deel te nemen aan dit intiem moment.