×

Nieuwe vacatures - beleidsmedewerker/HR en technisch assistent

Technische assistent/mechanieker (D1-D3)

Als technisch assistent gemeentewerken - mechanieker sta je in voor het onderhoud van het gemeentelijk machinepark en houdt je nauwgezet de voorraad van de werkplaats bij. Het klaarzetten voor de technische controles van het gemeentelijk wagenpark en het voorrijden bij de technische keuring zit in uw basistaken. Bij voorkeur ben je hiervoor in het bezit van een rijbewijs CE. Samengevat ben je dus een vakman in mechaniek en misschien ook in één of meerdere van de andere onderstaande specialisaties:

  • Wegeninfrastructuur en rioleringen
  • Bediener van til en hefwerktuigen
  • Basiskennis hydraulica en verbrandingsmotoren
  • Notie opsporen van elektrische storingen bij machines
  • Logistiek

Het verrichten van ondersteunende taken aan collega’s van andere gemeentelijke diensten op vraag van de algemeen directeur.

Het is de bedoeling om :
via de beschrijving van de functie-inhoud een beeld te vormen van de functie ;
de belangrijkste taken aan te halen.

Deze opsomming heeft niet de intentie om volledig te zijn. De functie kan dus ook taken omvatten die niet in deze lijst zijn opgesomd.

Lees alles in onderstaande volledige infobundel: 

Beleidsmedewerker - hoofddeskundige HRM (B4-B5)

Kluisbergen wordt gekenmerkt door zijn landelijk en heuvelachtig karakter. Met bezienswaardigheden zoals het Kluisbos, de Oude Kwaremont en de Paterberg trekt Kluisbergen jaarlijks talloze wandelaars en fietsers aan van ver buiten de gemeentegrenzen die willen genieten van de rust en de mooie natuur.

Het lokaal bestuur Kluisbergen gaat over tot de organisatie van een aanwervingsprocedure voor de functie van beleidsmedewerker / hoofddeskundige HRM. Ben jij een gedreven HR-deskundige met een passie voor beleidsvoering en optimalisatie? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!  

Functieomschrijving

Als beleidsmedewerker sta je de algemeen directeur bij in een aantal taken ter ondersteuning en optimalisatie van de algemene werking van de diensten. Door het voorbereiden, verwerken en communiceren van dossiers en beleidsbeslissingen en het verlenen van advies aan beleidsorganen en diensthoofden speel je een actieve rol in de organisatie.

Als hoofddeskundige HRM heb je een leidinggevende rol binnen de dienst HR. Je staat in voor de uitbouw en de opvolging van een duurzaam beleid inzake HRM.

Een uitgebreidere taakomschrijving kan je in de functiebeschrijving in de infobundel terugvinden.

Spontane sollicitaties

Geen vacature gevonden die aan jouw interesses voldoet maar toch zin om bij Gemeente Kluisbergen te werken?
Je kan steeds spontaan solliciteren via personeel@kluisbergen.be. Jouw gegevens worden dan bijgehouden in ons kandidatenbestand.

 

Alle verdere info op: https://www.kluisbergen.be/ondernemen-werk-en-economie/werk/openstaande…