Uitstappen

Naast de kampen staan er ook enkele leuke uitstappen gepland. 

 

  • Donderdag 8 juli: Uitstap Zonnegloed Vleteren (4 - 12 jaar)

De Zonnegloed is een non-profit organisatie die een levenslange toevlucht biedt voor verlaten, misbruikte en verwaarloosde in- en uitheemse wilde dieren die niet terug naar de natuur kunnen. 

We vertrekken met de bus aan de kunstacademie om 9u00. De kinderen dienen een lunchpakket, drank en zonnecrème te voorzien. De kostprijs bedraagt 10 EUR (incl. busrit, vieruurtje en toegangsticket).

Deze dag wordt er geen speelpleinwerking voorzien. 

 

  • Woensdag 18 augustus 2021: Spruitenbal Geraardsbergen (6 - 12 jaar)

Naast lasershooten, muurklimmen, minigolven, boogschieten,... wordt domein de Gavers vol gezet met springkastelen, grimmeurs en zo veel meer. Een leuke doe- dag dus. 

We vertrekken met de bus aan de kunstacademie om 9u00. De kinderen dienen een lunchpakket, drank en zonnecrème te voorzien. De kostprijs bedraagt 10 EUR (incl. busrit, vieruurtje en toegangsticket).

Deze dag wordt er wel speelpleinwerking voorzien voor de kinderen van 4 - 5 jaar.

 

  • Maandag 30 augustus 2021: Bellewaerde (8 - 18 jaar)

Gillen van plezier op de vele attracties of de exotische dieren bewonderen die Bellewaerde rijk is, het kan er allemaal. 

We vertrekken met de bus aan de kunstacademie om 9u00. De kinderen dienen een lunchpakket, drank en zonnecrème te voorzien. De kostprijs bedraagt 30 EUR (incl. busrit, vieruurtje en toegangsticket).

Deze dag wordt er geen speelpleinwerking voorzien.